Projecten

Een greep uit de uitgevoerde projecten, rechtstreeks door eindgebruikers opgedragen, of middels een aannemer.

Overheid

shutterstock6169150_srcset-large

Het renoveren en verduurzamen van zwem en sportaccommodaties doormiddel van energie zuinige (led)verlichting in Rotterdam en Den Haag. Herinrichten van kantoorgebouwen voorzien van alle voorkomende elektrotechnische voorzieningen. Uitvoeren van veiligheidskeurin NEN 3140. Nieuwbouw, renovatie en onderhoud van noodverlichting en brandmeldinstallaites. Noodstroom voorzieningen voor kleinschalige oplossingen alsmede voor een gehele kantoorvleugel, service en onderhoud.

Retail

Fire exit

Nieuwbouw en renovatie van winkels van een landelijk gevestigde discountretailer. Onderhoud van noodverlichting en brandmeldinstallaties, service en onderhoud.

Zorg

shutterstock53168194_srcset-large

Renoveren van de brandmeldinstallatie van een gespecialiseerd ziekenhuis en van diverse verpleeg en zorginstellingen. Renovatie facilitaire verdieping, bedrijfskeuken en kantoren.

Onderwijs/kinderopvang

little girl playing with colors. The focus is on the hand laying on the paper

Renovatie van gehele elektrotechnische installaties, service en onderhoud. Aanleg en onderhoud van noodverlichting en brandinstallaties.

VVE/Vastgoedonderhoud

iStock000000976238Large_srcset-large

Verduurzamen van portieken en galerijen doormiddel van energiezuinige oplossingen zoals sensor techniek en ledverlichting. Onderhoud geluidsinstallaties, gevel en straatverlichting op buitenterreinen service en onderhoud, mutatie/renovatie werkzaamheden van woningen, elektrotechnisch aansluiten van bedrijfshallen.